Меню
Кошница

Tula Toddler

Tula Toddler

Ергономичната раница Tula ще ви служи дълго, така че да носите бебето си удобно и когато расте и натежава.

Моделът Tula Toddler Carrier е съобразен за комфортно носене на отрасналите,  ходещи деца - над 11кг или 18месеца. 

Допълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре подплатени презрамки за комфорт на носещия

Моделът е подходящ за деца над  11 кг (или 18месеца) до 4+ години.

Ако не сте сигурни кой модел е подходящ за Вас и Вашето бебе - моля свържете се с нас.

Модел: TULA
Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете  Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и деца от 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно дете Допълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре подпл..
293.00 лв
Ергономична раница TULA toddler - Coast Syrena Sky Ергономична раница TULA toddler - Coast Syrena Sky
По заявка
Модел: TULA
Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и децаот 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно детеДопълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре подплатени презрамки за комфорт на носещияРегулируем..
293.00 лв
Модел: TULA
Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете  Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и деца от 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно дете Допълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре ..
293.00 лв
Ергономична раница TULA toddler -Cityscape
По заявка
Модел: TULA
Раницата TULA - Free-to-grow-Cityscape може да бъде видяна в шоурума на Рошаво! Обадете ни се!Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и деца от 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно дете ..
293.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)