Меню
Кошница

Рошав блог RSS Feed

03 май Каква ергономична раница да избера (Integra Baby)
admin 0 2272
Integra Baby  лека и проветрива, хибридна раница (напомня мех дай / мей тай слинг – без подплатен колан, с леко подплатени презрамки, но и закопчаване с катарами като при стандартните раници)минималис..
01 май Каква ергономична раница да избера (ISARA)
admin 0 3255
ISARA THE ONE Това е ново поколение раница ‘всичко в едно’ – хем е оразмеряваща се, хем включва в себе си размер ‘тодлър’, а и е изработена от тъкан слинг т.е това е слингова раница, с която може да с..
01 май Каква ергономична раница да избера (BOBA)
admin 0 2600
BOBA X  Това е ново поколение раница ‘всичко в едно’ – хем е оразмеряваща се (от 56 см на детето), хем включва в себе си размер ‘тодлър’ (до 116см на детето) с помощтта на разширители на платката, вкл..
01 май Каква ергономична раница да избера (въведение)
admin 0 12305
Все по-често срещам семейства, убедени в ползите и удобството при носене на бебето, които обаче са затруднени в избора какъв вид слинг или ергономична раница да изберат.Кенгуру с неговата тясна база/д..
01 май Каква ергономична раница да избера (TULA)
admin 0 10195
TULA FREE-TO-GROW оразмеряваща се раница – 3 степени на стесняване на панела (от 13 до 38см), така че да го нагласите оптимално т.е от коляно до коляно на бебето и възможност за скъсяване на панела (о..
30 апр. Каква ергономична раница да избера (ErgoBaby)
admin 0 2300
ERGOBABY ADAPT  оразмеряваща се раница – 3 степени на стесняване на панела чрез велкро, маркирани цветово, така че лесно да нагласите необходимата за по-малко бебе ширина, така че да го обхваща от кол..
28 март Носене на гръб в ергономична раница
admin 0 3547
Ако носите бебето си в ергономична раница най-вероятно ще дойде момент, в който ще ви се прииска да го ‘метнете’ на гръб.След като бебето започне да сяда само то е готово за носене и на гърба ви.Озове..
11 март Tula Explore е вече тук
admin 0 8967
Tula Explore е вече достъпна и в България. Ето и кратко описание какво предлага тази ергономична раница и с какво е по-различна от другите модели на Tula.Explore e нов модел на Baby Tula, позволяващ о..
Показва 1 до 8 от 10 (2 страници)