Меню
Кошница

Доставка

Уважаеми посетители,

Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.

Поръчаната стока се доставя на посочения от купувачa адрес за доставка или офис на ЕКОНТ или СПИДИ на територията на Република България.

Цената на доставката до адрес в България независимо от теглото на поръчката е 6 лв. Куриерската фирма, която използваме за доставки до адрес е СПИДИ. В случай, че желаете доставка до адрес с ЕКОНТ, ще Ви се обадим за уточняване на цената на доставката. Цената на доставката до офис на ЕКОНТ или СПИДИ в България независимо от теглото на поръчката е 5 лв. Доставка до адрес в съботен/празничен ден не е възможна.

Стандартните тарифи на доставка не важат за наемни артикули, за които се начислява пълната такса за избраната куриерска услуга.

Пълната такса за доставка се начислява и за: артикули, закупени на изплащане през TBI Bank, артикули, закупени на промоция и артикули, закупени с код за отстъпка, както и за артикули с подарък към тях.

Безплатната доставка важи единствено за поръчки над 150 лева до офис на СПИДИ и не се прилага за артикули на промоция или за такива, закупени с код за отстъпка. 

Всички пратки се изпращат с опция "преглед". Ако желаете опция "тест" или опция "избор" (възможна само при поръчка до офис на ЕКОНТ) , моля, отбележете го в коментар към поръчката си. В тези случаи се начислява пълната такса за доставка съгласно тарифата на съответната куриерска фирма.

Моля, проверете пратката и опаковката ѝ при приемане от куриера. Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване и в присъствието на куриера, с който се попълва констативен протокол.


СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е от 1 до 4 работни дни, освен за артикули, в описанието на които изрично е посочено друго.