Меню
Кошница

Доставка

Уважаеми посетители,

Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.

Поръчаната стока се доставя на посочения от купувачa адрес за доставка или офис на ЕКОНТ или СПИДИ на територията на Република България.

Цената на доставката до адрес в България независимо от теглото на поръчката е 6 лв. Куриерската фирма, която използваме за доставки до адрес е СПИДИ. В случай, че желаете доставка до адрес с ЕКОНТ, ще Ви се обадим за уточняване на цената на доставката. Цената на доставката до офис на ЕКОНТ или СПИДИ в България независимо от теглото на поръчката е 5 лв.

Стандартните тарифи на доставка не важат за наемни артикули, за които се начислява пълната такса за избраната куриерска услуга.

Пълната такса за доставка се начислява и за: артикули, закупени на изплащане през TBI Bank, артикули, закупени на промоция и артикули, закупени с код за отстъпка.

Доставката за същия ден е на цена от 7 лева и важи единствено за гр. София (в рамките на Околовръстен път), като е възможна за поръчки, направени до 13 часа в работен ден. Плащането на закупените артикули може да се направи към куриера само в брой, плащания с карта няма да могат да бъдат приемани.

Безплатната доставка важи единствено за поръчки над 150 лева до офис на СПИДИ или ЕКОНТ и не се прилага за артикули на промоция или за такива, закупени с код за отстъпка. За да получите безплатна доставка до офис на СПИДИ или ЕКОНТ е необходимо да въведете код, указани на заглавната страница на сайта. Ако не сте въвели код, доставката ще се начисли по стандартните тарифи за доставка.

Ако сте върнали поръчка, изпратена с безплатна доставка и решите да поръчате същия артикул отново, доставката ще бъде начислена изцяло за Ваша сметка. Изключения не се допускат, освен ако в поръчката Ви няма друг артикул, който е над 150лв.

 

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е от 1 до 4 работни дни, освен за артикули, в описанието на които изрично е посочено друго.

Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.