Меню
Кошница

Аксесоари за обувки

Модел: Blifestyle Модел: Blifestyle детски вълнени стелки
Материал:  100% вълнаИзработено в Португалия..
17.00 лв
Модел: Blifestyle Модел: Blifestyle детски кожени стелки
Материал:  гладка кожаИзработено в Португалия..
25.90 лв
Модел: Blifestyle Модел: Blifestyle импрегниращ спрей
Импрегниращ спрей 125млИмпрегнирането осигурява дълготрайна защита срещу замърсяване и влага. Спрей без PFC и на водна основа . Има много висока устойчивост на абразия .UV защита. Подходящ за обувки от кожа и текстил!Приложение:За оптимален резултат обувката трябва да бъде почистена преди импрегнира..
20.00 лв
Модел: Blifestyle Модел: Blifestyle Почистващ спрей
Почистващ спрей за текстил 125млПочистващ спрей bLIFESTYLE премахва замърсяванията и петната много ефективно, но нежно и в същото време освежава цветовете на вашите обувки. Спреят е подходящ за подготовка за импрегниране.Употреба:Разклатете добре преди употреба. Отстранете грубата мръсотия. Нанесете..
20.00 лв
Модел: Blifestyle Модел: Blifestyle Почистваща пяна
Почистваща пяна 125млПочистващата пяна bLIFESTYLE премахва замърсяванията и петната много ефективно, но нежно и в същото време освежава цветовете на вашите обувки. Пяната е подходяща за подготовка за импрегниране.Употреба:Разклатете добре преди употреба. Отстранете грубата мръсотия. Нанесете пяната ..
22.00 лв
Модел: Blifestyle Модел: Blifestyle стелки - tencel
Стелките от материала Tencel са меки, гладки и имат охлаждащ ефект. Направени от целулозни влакна, извлечени от дървесина, те са не само устойчиви и биоразградими, но и много дишащи. Разбира се, любимото ни босо усещане остава и тук. Така че те са идеалният спътник за всички пътувания през топлите д..
19.50 лв
Модел: Collonil Модел: Collonil - гъба за сухо почистване на велур и набук
Гъба от синтетичен каучук за почистване и възстановяване на велур. Отстранява леки замърсявания и петна с нежно търкане на материята. Гъбата е чудесно средство за почистване на грапава кожа, велур и набук. Може да се пере.Препоръчва се за дрехи, обувки, чанти, раници и друга продукти от велур и..
12.00 лв
Модел: Collonil Модел: Collonil CARBON PRO - спрей за импрегниране 300 мл
Революционна универсална хидроизолация за всички материали. Carbon Pro спира проникването на влага, упорити замърсявания, петна и мазнини в материала.Вдъхновен от въглеродната технология.Препоръчва се за дрехи, обувки, чанти, раници и друга екипировка.Хидроизолация за всички видове материали, включи..
33.00 лв
Модел: Collonil Модел: Collonil Clean Care - пяна за почистване 200ml
Нежна почистваща пяна за текстилни материали, включително кожа, набук и велур. Премахва светли и тъмни петна без обезцветяване.Препоръчва се за дрехи, обувки, чанти, раници и друга екипировка.Редовното приложение удължава живота на материалите.Приложение:Избършете зоната с влажна кърпа, за да отстра..
31.00 лв
Модел: Collonil Модел: Collonil Nano Complete 3 в 1- 200ml за гладка кожа
Nano Complete 3 в 1 едновременно почиства, поддържа и предпазва изделия от гладка естествена или изкуствена кожа. Малките нано частици създават високоефективен защитен слой срещу замърсяване и проникваща влага. Същевремнно дишащата способност на материала се запазва и цветовете се освежават.Препоръч..
24.00 лв
Collonil NanoPro - спрей за импрегниране  300 мл
НОВ По заявка
Модел: Collonil Модел: Collonil NanoPro - спрей за импрегниране 300 мл
Collonil NanoPro осигурява високо ефективна импрегнираща защита от мръсотия и влага за всички видове кожи - гладка кожа, набук, велур и текстил. Има водоустойчив ефект, като същевременно запазват дишането и мекотата на материята.Препоръчва се за дрехи, обувки, чанти, раници и друга екипировка.Хидрои..
31.00 лв
Модел: Collonil Модел: Collonil Soft Cleaner - почистваща пяна за велур и текстил 200ml
Нежна почистваща пяна за текстилни материали, включително кожа, набук и велур. Премахва светли и тъмни петна без обезцветяване.Препоръчва се за дрехи, обувки, чанти, раници и друга екипировка.Редовното приложение удължава живота на материалите.Collonil спира проникването на влага, упорити замърсяван..
17.00 лв
Модел: Collonil Модел: Collonil спрей за набук и велур - безцветен 050
Безцветен спрей за велур и набук. Водоустойчив, подхранващ и освежаващ цветовете. Спомага за по-лесното отстраняване на петна върху мъхестите кожи.Редовното приложение удължава живота на материалите.Collonil спира проникването на влага, упорити замърсявания, петна и мазнини в материала.Приложение:За..
17.00 лв
Модел: Be Lenka Модел: Be Lenka Barefoot socks -Grey
Чорапите Be Lenka са проектирани специално, за да осигуряват свобода и комфорт на вашите пръсти, без да ги притискат!Висококачествения памук в състава им ги прави невероятно меки. Ергономичната им форма не притиска пръстите, оставя място за свободното им движение и целодневен комфорт. Съст..
15.00 лв
Модел: Be Lenka Модел: Чорапи за боси обувки Be Lenka - Черно
Чорапите Be Lenka са проектирани специално, за да осигуряват свобода и комфорт на вашите пръсти, без да ги притискат!Висококачествения памук в състава им ги прави невероятно меки. Ергономичната им форма не притиска пръстите, оставя място за свободното им движение и целодневен комфорт. Съст..
15.00 лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)