Меню
Кошница

Консултации

Рошаво е основано от първия в България сертифициран консултант по бебеносене - Мирослава Филипова.
 
Свържете се с нас ако желаете подробна информация на тема носене на бебето - убедени сме в ползите от употреба на слинг и ергономична раница и ще Ви съдействаме да подберете подходящото за Вас и Вашето бебе ергономично пособие за да сте щастливи с избора си.
 
Продуктите за носене на бебе, които предлагаме, са селекция, одобрена от нас и нашето семейство. Ползвали сме или имаме близки наблюдения при употребата на всеки един от тях. 
 
Смятаме, че предлаганите от нас продукти ще ви улеснят в ежедневието с бебе, а и ще позволят на семейството ви да функционира в по-голяма степен 'както преди' - заедно с бебето. Ние ще Ви помогнем да бъдете свободни заедно!
 
Консултация до 45 минути при закупуване на носилка (с изключение на раници и слингове на промоция) е безплатна. Консултация без покупка, консултация за наем на носилка или консултация със собствена носилка се заплаща на цена от 20 лв съгласно общите условия

 

Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.