Меню
Кошница

За нас

Рошаво стартира през 2012 година като страст и инициатива, която прерасна в начинанието, което виждате сега. 

Рошаво е онлайн магазин с шоу руум в София, предлагащ аксесоари за бебеносене - слингове, ергономични раници, покривала, дрехи за бебеносене и други екологични, устойчиви и красиви идеи, улесняващи родителството и полезни за бебето и цялото семейство. 

Предлагаме Ви внимателно подбирани продукти, които да Ви подкрепят по пътя на родителството и да Ви помогнат да запазите активен начин на живот и социални контакти заедно със своето дете. 

Предлагаме голяма селекция от слингове, ергономични раници и малък подбор от мaй тай / мех дай носилки. Освен   приспособленията за удобно, ергономично носене, които може да намерите при нас ще ви предложим качествени дрехи от мерино, вълна и органичен памук, както и дрехи за бебеносене, многократни бутилки, гризалки и аксесоари, изработени от тъкан слинг.  

Повечето от продуктите сме употребявали лично, а за други сме получили отлични отзиви. Не смятаме, че имате нужда от много предмети за да е щастливо детето Ви, а Вашата роля улеснена - нека са малко, но добре обмислени. Рошаво подкрепя съзнателното пазаруване.

Консултации:

Заповядайте на консултация в магазина ни на ул. Будапеща 26 в София, след предварително записване на ден и час за да можем да Ви обърнем персонално внимание. Час за консултация може да запазите на 0885958580, по мейл или чрез системата за резервации. 

Основателката на Рошаво, Мира Филипова, е сертифициран консултант по бебеносене от Trageschule UK и ClauWi.

Свържете се с нас ако желаете по-обширна информация на тема носене на бебето - убедени сме в ползите и удобствата при бебеносене. Ще ви помогнем да подберете подходящ за Вас и Вашето бебе аксесоар за да сте щастливи с избора си.  Употреба на слинг, ергономична раница, май тай / мех дай и други начини за правилно носене са от полза както за бебето, така и за родителите

Нека позволим на децата да участват в активното ни ежедневие, като ги включим в активностите си - позволете ни да ви помогнем да бъдете свободни заедно!

Мира може да Ви е полезна още като обучител за подготовка за раждане, дула (Асоциация на българските дули), фотограф по време на раждане, консултант по кърмене (НАПК). 


Устойчиви принципи:

За да бъдем пестеливи с природните ресурси опаковаме поръчки и с рециклирани / повторно употребявани материали и избягваме индивидуалните опаковки. 

Моля информирайте ни ако поръчката ви е замислена като подарък. 


Идеология:

Вълнува ни нежната грижа и възпитание с уважение към личността на бебето и малкото дете.

Вълнуват ни онези родители, които разбират необходимостта да откликват на нуждите на детето си, които се вслушват в инстинктите си и са готови  да предлагат утехата на обятията си и разбират важността на това да се грижиш и за себе си

Вълнуват ни и техните деца, които виждаме блажено сгушени, газещи в локвите, с кал по лицето и звезди в очите.

Окрилени.

Това са Рошавите деца и родители и ние им пожелаваме всичко най-рошаво!

 

Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.