Меню
Кошница

Tula Half buckle

Tula Half buckle

TULA Half Buckle е хибридна носилка вдъхновена от Азия с кръстосващи се презрамки, сходни с конструкцията на Мех дай носилките. 

С иновативният си дизайн, тази хибридна носилка съчетава практичността на катарамите и възможността за прецизно регулиране на презрамките, чрез връзването им според нуждите на родителя и бебето.

Дизайнът е замислен така, че да осигурява широка седалка и да подкрепя естествената позиция на буква М, оформяна от таза и крачетата на бебето.

Носилката е подходяща за носене на бебе от 3.2 кг до 20.4 кг (според данни на производителя)

Допълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре подплатени презрамки за комфорт на носещия

Модел: TULA
TULA Half Buckle - Ергономична раница за носене на бебе Новият модел Тула – Half Buckle има за цел да подсигури удобството при носене на вашето дете от бебешка до възраст на отраснало, ходещо дете (3,2 кг  - 20.4 кг). Тази хибридна носилка съчетава комфорта на к..
299.00 лв
Ергономична раница TULA - Half Buckle - Sleepy Dust Ергономична раница TULA - Half Buckle - Sleepy Dust
По заявка
Модел: TULA
TULA Half Buckle - Ергономична раница за носене на бебе Новият модел Тула – Half Buckle има за цел да подсигури удобството при носене на вашето дете от бебешка до четири годишна възраст (3,2 кг  - 20.4 кг). С нов иновативен дизайн, тази хибридна носилка съчетава..
299.00 лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)