Меню
Кошница

Isara The Trendsetter

Ергономична раница Isara - Foxy Gray (organic) Ергономична раница Isara - Foxy Gray (organic)
ТОП По заявка
Модел: Isara
Ергономична раница Isara standard - Foxy Gray (organic)  Екстри и функционалности:  Изработена от 100% органичен памук  -GOTS certified Материята е  подходяща за целогодишно носене Регулираща се на ширина седалка (от 26см до 38..
240.00 лв
Модел: Isara
Ергономична раница Isara standard - Green (R)evolution  Екстри и функционалности: Изработена от 100% органичен памук  -GOTS certifiedМатерията е  подходяща за целогодишно носенеРегулираща се на ширина седалка (от 26см до 38см) и регулируем на дълбочина панел – за перфек..
300.00 лв
Ергономична раница Isara - Space Odyssey (organic) Ергономична раница Isara - Space Odyssey (organic)
ТОП По заявка
Модел: Isara
Ергономична раница Isara standard - Space Odyssey (organic)  Екстри и функционалности:  Изработена от 100% органичен памук  -GOTS certified Материята е  подходяща за целогодишно носене Регулираща се на ширина седалка (от 26с..
240.00 лв
Ергономична раница от слинг плат Isara - Peacoquette Ергономична раница от слинг плат Isara - Peacoquette
ТОП По заявка
Модел: Isara
Isara Half Wrap Conversion  - раница от тъкан слинг-плат и органичен памук Peacoquette  Екстри и функционалности:  Платката на раницата е изработена от 100% GOTS-сертифициран органичен памук - тъкан слинг-плат на Colimacon&Cie ..
252.00 лв
Ергономична раница от слинг плат Isara - Philodendra Lime Ергономична раница от слинг плат Isara - Philodendra Lime
По заявка
Модел: Isara
Isara Full Wrap Conversion  - раница от тъкан слинг-плат - Philodendra Lime  Екстри и функционалности:  Изработена от 100% GOTS-сертифициран органичен памук - тъкан слинг-плат на Colimacon&Cie Материята е проветрива за лятото и е ..
278.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)