Меню
Кошница

Бутилка EQUA Пиксел

Бутилка EQUA Пиксел
Бутилка EQUA Пиксел
Бутилка EQUA Пиксел
Бутилка EQUA Пиксел
Бутилка EQUA Пиксел
20.90 лв
  • Наличност: НАЛИЧЕН
  • Модел: Бутилка EQUA Пиксел
  • SKU: 3112

Опции

Бърза поръчка

Всеки ден милиони еднократни бутилки отиват на боклука.

Бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата.

 

Направени от биоразградимия материал Eastman Tritan тези бутилки са BPA-free, което означава че не съдържат увреждащ здравето и нарушаващ хормоналния баланс Бисфенол АТова е важно качество на съдовете за вода и храна, които използваме, тъй като съдържанието на Бисфенол А доказано повишава риска от алергии, хормонални нарушения, рак на гърдата и простатата.

 

EQUA са бутилки с атрактивен и свеж дизайн, леки и издържливи, с вместимост от 400ml или 600ml. Капачката е на винт и може да бъде отваряна на две нива – едното открива по-тясното гърло на бутилката, а другото широк отвор, от който може да предложите на своето дете да пие като от чаша, както и улеснява измиването на бутилката.

 

Тези бутилки са екологично и хитро решение за да останете хидратирани по всяко време без да се налага покупка на нови и нови еднократни разфасовки вода, когато сте на път. Където и да се намирате, красивият им дизайн ще хваща окото ви, като ви подсеща да отпивате редовно, както и да предлагате течности на малкото човече.

 

Устойчиви на температура до 100 C, могат да се мият в миялна машина.

Вместимост: 400мл и 600мл

 

EQUA дарява 10% от нетната печалба на организации, в подкрепа на екологията. 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър