Меню
Кошница

Условия за наем

Условия за наем на ергономични раници и слингове
 
1. Обявената наемна цена е за период от една седмица, освен за продукти, в описанието на които са добавени и други варианти. Може да наемете желания аксесоар за носене на бебе за колкото седмици пожелаете, като при удължаване е нужно да предупредите 3 дни преди изтичане на срока. Удължаване на срока след изтичане на заявения такъв е възможно само ако аксесоарът не е предварително запазен за желания период на удължаване. Заплащането за удължения период се извършва по банков път.

2. Може да получите избрания продукт лично от наш адрес в гр.София след уговаряне на удобно време (възможно е само взимане от адрес, без консултация) или по куриер до адрес в България при цена за доставка според условията на Еконт Експрес / Спиди.
Фиксираните такси за доставка, които нашият сайт ще начисли не са валидни за секция ПОД НАЕМ и ще бъдат коригирани спрямо реалната такса за доставка на ползвания от нас куриер.

Разноските за връщане на продукта до адрес на Рошаво ООД или до указан от нас офис на ЕКОНТ или Спиди в гр.София са за сметка на клиента.

Препоръчваме Ви да използвате доставка с опция за проследяване на пратка / обратна разписка тъй като не носим отговорност за изгубени пратки.

II. Почистване и пране:

3. Ергономичните раници биват предоставяни с предпазители на презрамките – подложки за смучене. При наемане ще получите чисти и изпрани с нетоксичен и екологичен препарат подложки. По време на употреба е възможно да се наложи да изперете подложките, особено ако вашето бебе ги смуче интензивно. В такъв случай настояваме за употребата на нетоксичен, екологичен препарат. Моля свържете се с нас ако не сте сигурни в качествата на използвания от вас препарат. След връщане на ергономичната раница / слинг ние ще изперем подложките преди следващо отдаване под наем.

4. Не перете ергономичните раници и не ги почиствайте с агресивни препарати (включително такива за отстраняване на петна). Ако има нужда ние ще ги почистим щадящо след като ги върнете. По този начин осигуряваме правилната грижа за нашите носилки.

5. Желателно е връщането на изпрани/почистени слингове, ако има зацапване или след по-продължителна употреба. Моля изперете ги ръчно или като ползвате нежен цикъл на пране и центрофуга (програма за вълна или ръчно пране), температура от 30 градуса и нетоксичен перилен препарат. без избелители - за предпочитане препарат за вълна. 

6. Слинговете и особено ергономичните раници не бива да бъдат подлагани на прекалено често пране за да се запази структурата и материята. Сигурността на пособието за носене е пръв приоритет и поради тази причина не можем да гарантираме липсата на петна по носилките, възникнали при нормалната им употреба. Ще направим всичко възможно да отстраняваме такива по щадящ начин, но молим за разбиране ако това не е възможно.

7. Слингове и ергономични раници, които са върнати във видимо чисто състояние и след кратка употреба не подлежат на задължително пране. Подложките на смучене на раницата, които са в допир до детето се предоставят изпрани.

III. Безопасност и начин на употреба

8. Състоянието на носилкате за бебе се проверява преди отдаването и под наем. В случаите, когато носилката е получена чрез куриерска служба и имате опасения за състоянието и, моля свържете се с нас незабавно. В такъв случай ще възстановим таксата за наем и депозита в пълен размер. Транспортните разходи са за сметка на наемателя.

9. Ваша отговорност е да проверявате състоянието на ергономичната раница / слинга преди всяка употреба, както и преди връщането на наетото пособие за носене.

10. Неправилната употреба на слингове и ергономични раници би могла да нарани вас или вашето бебе. При правилна употреба предоставяните пособия са безопасни. Отговорност на наемателя е да се запознае с инструкциите за употреба и правилата за безопасност при носене на бебе. Не носим отговорност за възникнали инциденти, наранявания или смърт, случили се по време на употреба на нает или закупен от нас слинг. Заедно с наетия слинг вие ще получите инструкции за употреба, задължение на наемателя е да се запознае с тях и да използва пособието в съответстие с препоръките на производителя.

11. При възникнали въпроси или неяснота, моля свържете се с нас за предоставяне на допълнителна информация и изясняването им.

12. Ергономичните раници, слингове и аксесоари към тях са собственост на Рошаво ООД. Запазваме правото си да не отдадем под наем пособие за носене, в случаите когато преценим, че това не е безопасно, уместно или подходящо, както и когато пособието не е налично.

13.Рошаво ООД запазва правото си да променя настоящите условия за наемане на пособия за носене на бебе.

 
За повече информация, моля свържете се с нас.
 
Октомври 2019