Меню
Кошница

Beda

Beda детски боси пантофи - еднорози
Налични
Модел: Beda
Налични размери : 30. 33Изработени текстил, пантофите  са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава подметка..
43.00 лв
Модел: Beda
Налични размери : 22, 33, 34. 35Изработени текстил, пантофите  са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава подметка..
43.00 лв
Модел: Beda
Налични размери : 25, 32* За по-тясно крачеИзработени текстил, пантофите  са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава по..
43.00 лв
Модел: Beda
Налични размери : 24, 33* За по-тясно крачеИзработени текстил, пантофите  са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава по..
43.00 лв
Детски боси  обувки Beda, кожа - Лукас Детски боси  обувки Beda, кожа - Лукас
НОВ Налични
Модел: Beda
Изработени от кожа Махаща се тексилна стелка,Обувките са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава подметка*Вътрешно прос..
92.00 лв
Детски боси  обувки Beda, кожа/меш - Кевин
Налични
Модел: Beda
Налични размери: 24Изработени от кожа и дишащ меш.Махаща се тексилна стелка,Текстилна подплата.Обувките са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпало..
95.00 лв
Детски боси  обувки Beda, кожа/меш - Линда
Налични
Модел: Beda
Към момента колекция 2020 на обувките Beda в с предварителна заявка. Изработени от кожа и дишащ меш.Махаща се тексилна стелка,Текстилна подплата.Обувките са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръсти..
95.00 лв
Детски боси обувки Beda mesh -  син лайм
Налични
Модел: Beda
Налични размери: 26Ползите на босото ходене за развиващото се детско краче и походка са неоспорими. В съвременния начин на живот и среда крачетата все пак се нуждаят от защитата на обувки, затова изберете за детето си обувки максимално доближаващи се до ползите на босото ходене.Обувките BEDA са мног..
76.00 лв
Детски боси обувки Beda mesh -  синьо/мандарина
НОВ Налични
Модел: Beda
Ползите на босото ходене за развиващото се детско краче и походка са неоспорими. В съвременния начин на живот и среда крачетата все пак се нуждаят от защитата на обувки, затова изберете за детето си обувки максимално доближаващи се до ползите на босото ходене.Обувките BEDA са много леки, гъвкави и о..
85.00 лв
Детски боси обувки Beda mesh - Софи
Налични
Модел: Beda
В случай, че не откривате желания от Вас модел / размер - свържете се с нас за да дадем актуална информация за възможност за заявяването му. Ползите на босото ходене за развиващото се детско краче и походка са неоспорими.В съвременния начин на живот и среда крачетата все пак се нуждаят от защит..
76.00 лв
Модел: Beda
Налични размери: 24, 26Ползите на босото ходене за развиващото се детско краче и походка са неоспорими. В съвременния начин на живот и среда крачетата все пак се нуждаят от защитата на обувки, затова изберете за детето си обувки максимално доближаващи се до ползите на босото ходене.Обувките BEDA са ..
76.00 лв
Модел: Beda
Налични размери: 24Обувките са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Изработени от кожа и с махаща се стелка.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава подметка ..
91.00 лв
Детски боси сандали Beda - Джанет
Налични
Модел: Beda
Очаквана наличност от размери: 25, 26, 27 през юниВ случай, че не откривате желания от Вас модел / размер - свържете се с нас за да дадем актуална информация за възможност за заявяването му. Изработени от кожа и с махаща се стелка, обувките са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт..
91.00 лв
Модел: Beda
Налични в размер 28Обувките са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Изработени от кожа и с махаща се стелка.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава подметка ..
91.00 лв
Детски боси сандали Beda - Сам
ТОП Налични
Модел: Beda
Обувките са много леки, гъвкави и осигуряват максимален комфорт.Изработени от кожа и с махаща се стелка.Фактори, които правят обувката "боса":Нулево повдигане на петатаШироки при пръститеНулево сгъване на палецаШирока основа с формата на стъпалоТънка, равна и гъвкава подметка*Вътрешно пространство в..
91.00 лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)