Меню
Кошница

A Slice of Green

Модел: A Slice of Green
Tази правоъгълна кутия за обяд от неръждаема стомана има удобно силиконово уплътнение около вътрешната страна на капака, което я прави по-устойчива на изтичане Моля, обърнете внимание, че въпреки че този контейнер е подходящ за по-влажни храни, като салата с или сосове, той не е предназначен за..
44.00 лв
Модел: A Slice of Green
Kутията за обяд от неръждаема стомана Buruni се състои от двe отделни нива.Моля, обърнете внимание, че въпреки че този контейнер е подходящ за по-влажни храни, като салата с дресинг или сосове, той не е предназначен за течни храни като супи и бульони. Долната част на тази кутия за обяд няма уплътнен..
61.00 лв
Модел: A Slice of Green
Кръгла кутия за обяд от неръждаема стомана, състояща се от две нива със затварящ щифт.Моля, обърнете внимание, че тъй като капакът няма пластмасово уплътнение, може да има известно изтичане, ако се използва с много течни храни.Не е подходящ за микровълнова печка и съдомиялна машина.Изработено отгово..
37.00 лв
Модел: A Slice of Green
С тази малка кръгла кутия любимите ви закуски ще са навсякъде с вас!Тя е идеална за ядки, боровинки, крекери и дори хумус.Изработени изцяло от неръждаема стомана, тези кутии са подходящи и за хора, отказали се изцяло от ползването на пластмаса в тяхното ежедневие.Всичко кутии на марката A Slice of G..
17.00 лв
Модел: A Slice of Green
Помогнете да намалите количеството прибори за еднократна употреба, изхвърляни всеки ден, като използвате този устойчив спор от неръждаема стомана!Тази хитра кръстоска между вилица и лъжица е идеалното решение за пикник или вземане на обяд на работа. Здрав и издръжлив, перфектния размер за съхраняван..
12.00 лв
Модел: A Slice of Green
Комплект от три малки контейнера от неръждаема стомана.Те са идеални за горски плодове, ядки, крекери , както и  за съхранение на остатъци в хладилника. Когато не се използват, контейнерите влизат една в друга, за да спестят място за съхранение.Моля, обърнете внимание, че тъй като капаците на т..
49.00 лв
Модел: A Slice of Green
Комплект мрежести торби за продукти от органичен памук A Slice of Green.Произведен отговорно от семеен бизнес в Индия от GOTS сертифициран органичен памук.Комплектът включва 3 броя мрежести торби в различен размер. Изработени от органичен памукПодходящи за пренасяне и съхранение на пресни плодо..
16.00 лв
Модел: A Slice of Green
Комплект четири чаши от неръждаема стомана.Изработени от висококачествена неръждаема стомана от 18/8 Внимание - чашата се загрява при използване с горещи течности.Изработено отговорно в Индия.Без BPA, фталати и олово.Може да се почиства в съдомиялна машина.10 см х 7,5 см диаметър всеки. Вместимост 3..
39.00 лв
Модел: A Slice of Green
Тази страхотна, ретро пазарна чанта за пазаруване е идеална за навиване на малки и носене със себе си, когато е необходимо.Дългите дръжки я правят подходяща за носене на рамото. Практичен начин да помогнем за намаляване на количеството пластмасови отпадъци в океаните ни.Произвежда се отговорно от се..
12.00 лв
Модел: A Slice of Green
Чаша от неръждаема стомана, 1 брой.Изработена от висококачествена неръждаема стомана от 18/8 Внимание - чашата се загрява при използване с горещи течности.Изработено отговорно в Индия.Без BPA, фталати и олово.Може да се почиства в съдомиялна машина.10 см х 7,5 см диаметър всеки. Вместимост 300мл...
10.00 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)