Меню
Кошница

Слинг с халки

Слинг с халки
Модел: Yaro slings
Yaro Newborn BlueНай - новото попълнение в семейството на Yaro! Създаден специално за нуждите на новородените бебета и техните родители, които са начинаещи в бебеносенето. Изцяло памучен слинг в син цвят.Слингът е изработен при използване на основна техника в тъкачеството.Подходящ е както за ма..
99.00 лв
Yaro Newborn Navy - слинг с халки Yaro Newborn Navy - слинг с халки
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro Newborn NavyНай - новото попълнение в семейството на Yaro! Създаден специално за нуждите на новородените бебета и техните родители, които са начинаещи в бебеносенето. Изцяло памучен слинг в син цвят.Слингът е изработен при използване на основна техника в тъкачеството.Подходящ е както ..
84.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro - Basket Fire Grad - слинг с халки  Изцяло памучен слинг, с лесна грижа, без нужда от очупване - изключително подходящ за малки бебета, както и за горещите дни.    Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали деца (според нивото на комфорт н..
86.00 лв
Модел: Yaro slings
Ринг слинг Yaro Braid Fire Grad Wool  - с памук и вълна   Вълната отлично абсорбира влагата, a слинговете на Yaro  са изключително меки и нямат нужда от очупване с носенето. Този слинг е мек и гъвкав още от първото носене.  Всесезонен.&nb..
145.00 лв
Ринг слинг Yaro Broken twill 33 Ринг слинг Yaro Broken twill 33
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro - Broken Twill 33 -  базисен ринг слинг в екрю  Изцяло памучен слинг в цвят екрю и сплитка кепър.  Слингът е изработен при използване на основна техника в тъкачеството.   Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали деца ..
60.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Four Winds Aqua Grad Natural Hemp - слинг с халки Конопът е известен с издръжливостта си и придава стабилност, този слинг се очупва лесно и омеква бързо.    Поставете бебето в слинга и можете да се отдадете на приключенията, които животът поднася - обгърнат..
135.00 лв
Ринг слинг Yaro La Vita Autumn Rainbow Ринг слинг Yaro La Vita Autumn Rainbow
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro - La Vita Autumn Rainbow - слинг с халки   Изцяло памучен слинг, с лесна грижа, без нужда от очупване - изключително подходящ за малки бебета, както и за горещите дни.    Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали д..
104.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Ocean Ultra Aqua Blue - Seacell  Toзи ринг слинг е с интересен състав с включени нишки Seacell, придаващи му здравина и усещане за богато падаща материя.  Слингът е тежък в ръката, но е проветрив и подходящ и за топли дни.    ..
138.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Pomegranate Turquoise Bourette - с буретна коприна Слинговете на Yaro с вълна са меки и нямат нужда от очупване с носенето. Този слинг е мек и гъвкав още от първото носене.  Всесезонен.    Поставете бебето в слинга и можете да се отдадете на ..
128.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Xi Ultra Pale Rose Glam - слинг с халки  Памучен слинг с блестяща нишка.  Слингът е изработен при използване на основна техника в тъкачеството.   Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали деца (според нивото на комфорт на н..
128.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Xi Ultra Teal Silver - с лен    Ленът е известен, както с това, че придава стабилност, така и с качествата си за поддържане на комфортна температура през топлите дни. Този слинг се очупва лесно и омеква бързо.    Поставете бебето в..
155.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.