Меню
Кошница

Ваучер за езда с Happy horses

Ваучер за езда с Happy horses
Ваучер за езда с Happy horses
Ваучер за езда с Happy horses
Ваучер за езда с Happy horses
Ваучер за езда с Happy horses
25.00 лв
  • Наличност: НАЛИЧЕН
  • Модел: Ваучер за езда с Happy horses

Опции

Подарете преживяване!

Нашите приятели от Happy Horses Estate Ви предлагат урок по езда на открит манеж сред магическа природа и преживяване за цялото семейство! Прекрасна възможност за обучение, приятно прекарано време и добро настроение.   


В уговорен ден и час ще Ви посрещне квалифициран инструктор по езда, а урокът се провежда с подходящ ездитен кон и екипировка. 

Урокът е с продължителност между 30 и 45мин в зависимост от това дали се провежда с дете или възрастен и е подходящ и за напълно начинаещи.

Уроците по езда се провеждат в имението на Щастливите коне - вилна зона Ярема край София, а посещението се уговаря на тел. 0888247444

Happy Horses Estate ще Ви очакват за нещо повече от езда, имението предразполага за добре прекарано време сред заобикалящата природа и контакт с коне и кучета. 

Съвет от нас: Отидете подходящо облечени за разходка в планината и обиколете пътечките наоколо - околността предразполага към леки разходки и с малки деца и носени бебета. 

Уроците за езда са с цена от 25лв за дете и 35лв за възрастен и се заплащат на място. Обадете се за уговаряне на ден за посещението Ви. 

Подходящо за деца над 3г

При поръчка получавате електронен ваучер. Заплащането се осъществява на място или в случай на ваучер за подарък на трето лице има възможност за предварително заплащане по сметка на организатора. 

Услугата се предоставя от трето лице, в чията коректност сме се уверили. Рошаво не носи отговорност за предоставената услуга. При рекламации, оплаквания и уточнения моля обърнете се към организатора, предоставящ услугата.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.