НачалоЖелани продукти (0)ПрофилКошницаПоръчка

Поверителност

Поверителност при ползване на предоставените услуги.
Потребителите на настоящия сайт или свързана с него услуга се задължават при регистрацията си да предоставят верни данни, необходими за обработка и доставка на поръчката им, както и друга необходима информация. Предоставянето на неверни данни дава право на Рошаво ЕООД да прекрати незабавно потребителската регистрация без да изпращат известие. Рошаво ООД не носи отговорност по отношение на действия, извършени посредством предоставена невярна информация от потребител.
 
Рошаво ООД ще разкрие личната Ви информация без уведомление само ако това бъде изискано от закона със съответното съдебно разрешение.
 
Контрол върху личната информация
Когато се регистрирате или другояче ни предоставяте каквато и да е информация,Рошаво ООД няма да разкрива тази  информация на трети страни без разрешение от Ваша страна. При Ваше желание, изразено писмено, цялата предоставена информация ще бъде изтрита без възможност за последващо възстановяване.
 
Достъп до предоставена информация
Ще Ви осигурим средства, с които да проверите дали предоставената от Вас информация е правилна.
 
Можете да:
  • прегледате и промените информацията, която вече сте ни предоставили.
  • добавяте допълнителни адреси във Вашата адресна книга.
  • ни информирате при попълване на регистрационната форма, дали желаете да Ви изпращаме допълнителна търговска информация.
  • ни напишете ако желаете да заличим Вашата регистрация и да изтрием данните, които сте ни предоставили.
Сигурност на личната информация
Никой не може да види или редактира личната Ви информация без да знае потребителското Ви име и паролата Ви. Съветваме Ви да не разкривате потребителското име и паролата си пред трети лица.
 
Рошаво ООД не носи отговорност за действия, извършени чрез или върху сайта от потребители на сайта или вследствие на неоторизиран достъп до него.
 
Промени и актуализиране на условията за поверителност
Рошаво ООД си запазва правото да правят промени и актуализации в настоящите условия за поверителност. Датата на последното им актуализиране е посочена в края на този документ.
 
Анулиране на потребителска регистрация
Рошаво ООД запазва правото си да анулира потребителска регистрация по всяко време без да уведомява потребителя и без да  изисква неговото съгласие в случай на несъобразяване с приетите от страна на потребителя Общи условия или при една некоректна поръчка. За некоректна поръчка се счита поръчка, която потребителят е отказал да получи от куриера.
 
Дата на промяна: 01 Април 2019 г.