НачалоЖелани продукти (0)ПрофилКошницаПоръчка

Поверителност

Поверителност при ползване на предоставените услуги.
Потребителите на настоящия сайт или свързана с него услуга се задължават при регистрацията си да предоставят верни данни, необходими за обработка и доставка на поръчката им, както и друга необходима информация. Предоставянето на неверни данни дава право на Рошаво ЕООД, Рошавото ЕООД и Амая Кидс ЕООД да прекратят незабавно потребителската регистрация без да изпращат известие. Рошаво ЕООД, Рошавото ЕООД и Амая Кидс ЕООД не носят отговорност по отношение на действия, извършени посредством предоставена невярна информация от потребител.
 
Рошаво ЕООД, Рошавото ЕООД и Амая Кидс ЕООД ще разкрият личната Ви информация без уведомление само ако това бъде изискано от закона със съответното съдебно разрешение.
 
Контрол върху личната информация
Когато се регистрирате или другояче ни предоставяте каквато и да е информация,Рошаво ЕООД, Рошавото ЕООД и Амая Кидс ЕООД няма да разкриват тази  информация на трети страни без разрешение от Ваша страна.
 
Достъп до предоставена информация
Ще Ви осигурим средства, с които да проверите дали предоставената от Вас информация е правилна.
 
Можете да:
  • прегледате и промените информацията, която вече сте ни предоставили.
  • добавяте допълнителни адреси във Вашата адресна книга.
  • ни информирате при попълване на регистрационната форма, дали желаете да Ви изпращаме допълнителна търговска информация.
  • ни напишете ако желаете да заличим Вашата регистрация и да изтрием данните, които сте ни предоставили.
Сигурност на личната информация
Никой не може да види или редактира личната Ви информация без да знае потребителското Ви име и паролата Ви. Съветваме Ви да не разкривате потребителското име и паролата си пред трети лица.
 
Рошаво ЕООД, Рошавото ЕООД и Амая Кидс ЕООД не носят отговорност за действия, извършени чрез или върху сайта от потребители на сайта или вследствие на неоторизиран достъп до него.
 
Промени и актуализиране на условията за поверителност
Рошаво ЕООД, Рошавото ЕООД и Амая Кидс ЕООД си запазват правото да правят промени и актуализации в настоящите условия за поверителност. Датата на последното им актуализиране е посочена в края на този документ.
 
Анулиране на потребителска регистрация
Рошаво ЕООД, Рошавото ЕООД и Амая Кидс ЕООД запазват правото си да анулират потребителска регистрация по всяко време без да уведомяват потребителя и без да  изискват неговото съгласие в случай на несъобразяване с приетите от страна на потребителя Общи условия или при една некоректна поръчка. За некоректна поръчка се счита поръчка, която потребителят е отказал да получи от куриера.
 
Дата на промяна: 14 Март 2018 г.