НачалоЖелани продукти (0)ПрофилКошницаПоръчка

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Запознайте се с „Общите условия” по-долу, преди да пазарувате в нашия магазин. Преди да направите поръчка, ще бъдете помолени да приемете тези условия. Използването на сайта за покупка на стоки показва, че приемате и сте съгласни с „Общите условия”.
 
РЕГИСТРАЦИЯ
Регистрацията в сайта не е задължителна. Поръчката си може да направите по два начина:
  • Като гост - попълвате данните си, но не правите регистрация чрез потвърждаване на e-mail. Не важи за поръчка на ергономични раници и слингове.
  • С регистрация - за целта попълнете регистрационната форма с необходимите данни. Предимство на този вид регистрация е, че при следваща покупка не е необходимо да въвеждате отново данните си. В този случай ще имате достъп и до историята на Вашите поръчки, както и ще можете да изтеглите наличните за закупения продукт упътвания, в случай че има такива. Регистрацията е задължителна и в случай, че желаете да платите с дебитна/кредитна карта.
ПОРЪЧКА
Активирането на поръчката става чрез натискане на бутона “Поръчвам”. При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес. В случай, че не сте получили имейл за потвърждение, върнете се към поръчката, за да я приключите или ни се обадете. При необходимост администраторът на сайта ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на детайли за доставката.
 
ОПИСАНИЯ НА ПРОДУКТИ
Описанията на всички продукти на сайта са авторска собственост и не могат да бъдат копирани, даже и частично, без позоваване на източника съгласно ЗАПСП. Всяко нарушение, независимо дали е с комерсиална цел ще бъде преследвано съгласно ЗАПСП.
 
ПЛАЩАНЕ
Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж или по банков път. В случай, че предпочетете плащане по банков път, продуктите, които сте поръчали ще Ви бъдат изпратени след като банковата ни сметка бъде заверена със сумата на Вашата поръчка. При избор на опция "наложен платеж" заплащането става при получаване на стоката от куриера. Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.
 
ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ, КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА и ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК
Продуктите на промоция могат да бъдат поръчани единствено през сайта. Кодовете за отстъпка и подаръчните ваучери следва да се прилагат при финализирането на поръчка и се валидни само за поръчки, направени през сайта. Кодовете за отстъпка и подаръчните ваучери не се комбинират помежду си, както и не следва да се прилагат за продукти в промоция. Ако имате различни кодове за отстъпка можете да приложите само един от тях. Продуктите на промоция не могат да бъдат закупени на изплащане през TBI Bank при прилагане на схема с 0% лихва и 4 равни вноски.
 
ДОСТАВКА
Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева и са крайни.
Поръчаната стока се доставя на посочения от купувачa адрес за доставка на територията на Република България.
Цената на доставката до адрес в България независимо от теглото на поръчката е 6 лв. Цената на доставката до офис на ЕКОНТ в България независимо от теглото на поръчката е 5 лв. Стандартните тарифи на доставка не важат за наемни артикули, за които се начислява пълната такса за избраната куриерска услуга, както и за артикули на промоция.
 
 
СРОК НА ДОСТАВКА
Срокът на доставка на територията на България е до 4 работни дни, освен за продукти, в чието описание изрично е посочен удължен срок на доставка или са със статус 'предварителна заявка'. 
 
ВРЪЩАНЕ НА СТОКА И ЗАМЯНА
В срок от 14 дни след получаване на стоката, купувачът има право да я върне или замени, ако са спазени следните условия:
  • Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, ползвана, носена, прана, гладена, надраскана).
  • Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
  • Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива.
Транспортните разходи за връщане или замяна на продукти от поръчка са за сметка на купувача.
Всички суми се възстановяват по банков път, включително депозитите, заплатени при получаване на артикули под наем.
 
ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ  
Моля прочетете раздел "Поверителност"
 
ОТГОВОРНОСТ
Рошаво ООД не носи отговорност при изчерпване на количествата от дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличност, изчакване на внос, зареждане  на нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желаният от Вас продукт, Вие ще бъдете информирани с телефонно обаждане или с e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни продукти.
Рошаво ООД  не носи отговорност за съдържанието на линковете към други сайтове.
 
Последна промяна: 1 април 2019 г. 
Рошаво ООД, ЕИК: 202122300
Адрес за кореспонденция: София, 1124, ул. Хан Омуртаг 2, вх.Б, ап. 1