НачалоЖелани продукти (0)ПрофилКошницаПоръчка

За нас

Рошаво е онлайн магазин, предлагащ аксесоари за ергономично носене на бебето и други екологични, устойчиви и красиви идеи, отговарящи на естествените принципи при отглеждане на бебето и малкото дете.
Предлагаме Ви внимателно подбирани продукти, които да Ви подкрепят по пътя на привързаното родителство и да Ви помогнат да запазите активен начин на живот заедно със своето дете. 
Слингове, мей тай и ергономични раници са само някои от приспособленията за удобно носене, които може да намерите при нас. Препоръчваме и употребата на многократни пелени, като щадяща грижа за бебешка хигиена и природосъобразен избор.
 
Повечето от продуктите сме употребявали лично, а за други сме получили отлични отзиви. Не смятаме, че имате нужда от много предмети за да е щастливо детето Ви, а Вашата роля улеснена - нека са малко, но добре обмислени. Рошаво подкрепя съзнателното пазаруване.
 
Консултации:
Основателката на Рошаво, Мира, е сертифициран консултант по бебеносене от Trageschule UK и ClauWi Germany. Свържете се с нас ако желаете по-обширна информация на тема носене на бебето - убедени сме в ползите при употреба на ергономична раница, слинг, мей тай и други начини за правилно носене и ще ви помогнем да подберете подходящ за Вас и Вашето бебе аксесоар за да сте щастливи с избора си. Нека позволим на децата да участват в активното ни ежедневие, като ги носим със себе си - позволете ни да ви помогнем да бъдете свободни заедно! Заповядайте на консултация в шоурума ни на ул. Хан Омуртаг 2, вх.Б в София, като ще ви помолим да се обадите на 0885958580 за предварително записване на ден и час за да можем да Ви обърнем персонално внимание.
 
Устойчиви принципи:
За да бъдем пестеливи с природните ресурси опаковаме повечето поръчки с рециклирани материали и избягваме индивидуалните опаковки. 
Моля информирайте ни ако поръчката ви е замислена като подарък. 
 
Идеология:
Вълнува ни нежната грижа и възпитание с уважение към личността на бебето и малкото дете.
Вълнуват ни онези родители, които разбират необходимостта да откликват на нуждите на детето си, които се вслушват в инстинктите си и са готови безрезервно да предлагат утехата на обятията си.
Вълнуват ни и техните деца, които виждаме блажено сгушени в мама, да газят в локвите с татко, с кал под ноктите и звезди в очите.
Волни, свободни, окрилени.
Това са Рошавите деца и ние им пожелаваме всичко най-рошаво!