НачалоЖелани продукти (0)ПрофилКошницаПоръчка

Условия за наемане на слингове и ергономични раници

Условия за наем на ергономични раници и слингове
 
Накратко: Депозитът за всяка носилка е обявен в описанието. Таксата за доставка е според условията на използвания от нас куриер и не е фиксирана, както е валидно за другите секции на сайта. Можете да вземете лично наемания продукт след уговорка по телефон (ще потвърдим дали това е възможно), като консултации при взимането за начина на употреба не са включени. При връщане на пособието депозитът се възстановява - валидни са условията описани по-долу.
 

1. Обявената наемна цена е за период от една седмица, освен за продукти, в описанието на които са добавени и други варианти. Може да наемете желания аксесоар за носене на бебе за колкото седмици пожелаете, като при удължаване е нужно да предупредите 3 дни преди изтичане на срока. Удължаване на срока след изтичане на заявения такъв е възможно само ако аксесоарът не е предварително запазен за желания период на удължаване.
 

2. Освен наемната цена при наемане на аксесоар за носене се оставя и депозит, обявен в описанието на продукта.  Депозитът се възстановява в момента на връщане на взетия под наем продукт.

 

3. Може да получите избрания продукт лично от наш адрес в гр.София след уговаряне на удобно време (възможно е само взимане от адрес, без консултация) или по куриер до адрес в България при цена за доставка според условията на Еконт Експрес / Рапидо Куриери.

Фиксираните такси за доставка, които нашият сайт ще начисли не са валидни за секция ПОД НАЕМ и ще бъдат коригирани спрямо реалната такса за доставка на ползвания от нас куриер.

Разноските за връщане на продукта до адрес на Рошаво ЕООД или до указан от нас офис на ЕКОНТ в гр.София са за сметка на клиента.

Препоръчваме Ви да използвате доставка с опция за проследяване на пратка / обратна разписка тъй като не носим отговорност за изгубени пратки.
 

4. Депозит не се възстановява в следните случаи:

  • когато ергономичната раница / слингът са унищожени или повредени до степен, в която не може да се извършва сигурно / удобно носене.

  • aко пособието за носене не бъде върнато на Рошаво ЕООД без да бъдем предупредени, че желаете да го закупите. В този случай ще се свържем с Вас за доизплащане на стойността на пособието.

  • aко не се свържете с нас в двуседмичен срок след изтичане на срока за наем. Ние ще приемем, че сте пожелали да задържите слинга / ергономичната раница и от своя страна ще задържим Вашия депозит както и ще се свържем с Вас за доизплащане на стойността на пособието.

  • aко ни уведомите, че желаете да задържите наета ергономична раница или слинг, ние ще Ви предложим цена за закупуване по-ниска от тази на нова носилка. В зависимост от изминалия период на употреба на ергономичната раница / слинга ще дължите остатъка от договорената цена за закупуване. По този начин вие ще станете собственик на наетия слинг / ергономична раница - без да заплащате периода за наем. Нужно е съгласието на Рошаво ЕООД, че продуктът е възможно да бъде закупен. 

5. Депозит се възстановява частично:

  • Когато слингът / ергономичната раница е задържан(а) по-дълго от договорения срок за наемане след като сте ни предупредили, че желаете да го задържите по-дълго. Ако носилката за бебе не е предварително запазена Вие можете да удължите срока на наем. В този случай от депозита ще удържим стойността на наем за броя седмици в периода на удължаване. Можете да удължавате срока на наем с произволен брой периоди, кратни на една седмица, като при повторно удължаване важат същите условия.

  • Когато ергономичната раница / слингът е задържан(а) по-дълго от договорения срок за наемане, без предупреждение. В този случай от депозита се удържа стойността на наем за броя дни/седмици, за които е задържано пособието за носене плюс неустойка от 1лв за всеки просрочен ден.

  • Kогато ергономичната раница / слингът има лека повреда, която може да бъде отстранена без да се нарушава целостта и сигурността на носилкатaa.

  • При зацапване в следствие на нормална употреба на носилката депозит не се удържа.

II. Почистване и пране:

6. Ергономичните раници биват предоставяни с предпазители на презрамките – подложки за смучене. При наемане ще получите чисти и изпрани с нетоксичен и екологичен препарат подложки. По време на употреба е възможно да се наложи да изперете подложките, особено ако вашето бебе ги смуче интензивно. В такъв случай настояваме за употребата на нетоксичен, екологичен препарат. Моля свържете се с нас ако не сте сигурни в качествата на използвания от вас препарат. След връщане на ергономичната раница / слинг ние ще изперем подложките преди следващо отдаване под наем.

7. Не перете ергономичните раници и не ги почиствайте с агресивни препарати (включително такива за отстраняване на петна). Ако има нужда ние ще ги почистим щадящо след като ги върнете. По този начин осигуряваме правилната грижа за нашите носилки.

8. Желателно е връщането на изпрани/почистени слингове, ако има зацапване или след по-продължителна употреба. Моля изперете ги ръчно или като ползвате нежен цикъл на пране и центрофуга (програма за вълна или ръчно пране), температура от 30 градуса и нетоксичен перилен препарат. без избелители - за предпочитане препарат за вълна. 

9. Слинговете и особено ергономичните раници не бива да бъдат подлагани на прекалено често пране за да се запази структурата и материята. Сигурността на пособието за носене е пръв приоритет и поради тази причина не можем да гарантираме липсата на петна по носилките, възникнали при нормалната им употреба. Ще направим всичко възможно да отстраняваме такива по щадящ начин, но молим за разбиране ако това не е възможно.

10. Слингове и ергономични раници, които са върнати във видимо чисто състояние и след кратка употреба не подлежат на задължително пране. Подложките на смучене на раницата, които са в допир до детето се предоставят изпрани. 

III. Безопасност и начин на употреба

11. Състоянието на носилкате за бебе се проверява преди отдаването и под наем. В случаите, когато носилката е получена чрез куриерска служба и имате опасения за състоянието и, моля свържете се с нас незабавно. В такъв случай ще възстановим таксата за наем и депозита в пълен размер. Транспортните разходи са за сметка на наемателя.

12. Ваша отговорност е да проверявате състоянието на ергономичната раница / слинга преди всяка употреба, както и преди връщането на наетото пособие за носене.

13. Неправилната употреба на слингове и ергономични раници би могла да нарани вас или вашето бебе. При правилна употреба предоставяните пособия са безопасни. Отговорност на наемателя е да се запознае с инструкциите за употреба и правилата за безопасност при носене на бебе. Не носим отговорност за възникнали инциденти, наранявания или смърт, случили се по време на употреба на нает или закупен от нас слинг. Заедно с наетия слинг вие ще получите инструкции за употреба, задължение на наемателя е да се запознае с тях и да използва пособието в съответстие с препоръките на производителя.

14. При възникнали въпроси или неяснота, моля свържете се с нас за предоставяне на допълнителна информация и изясняването им.

15. Ергономичните раници, слингове и аксесоари към тях са собственост на Рошаво ЕООД. Запазваме правото си да не отдадем под наем пособие за носене, в случаите когато преценим, че това не е безопасно, уместно или подходящо, както и когато пособието не е налично.

16.Рошаво ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия за наемане на пособия за носене на бебе.

 
За повече информация, моля свържете се с нас.
 
Юни 2017
 
Покажи:
Сортировка:
Ергономична раница TULA под наем
20.00лв
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица Условия за наем: http:/..
ПОКУПКА
Към желани
Сравнете
20.00лв