Меню
Кошница

Тъкан слинг шал

Тъкан слинг шал
Тъкан слинг Yaro Basic Broken twill 33 Тъкан слинг Yaro Basic Broken twill 33
ТОП Очаква се
Модел: Yaro slings
Yaro Basic - Broken Twill 33 -  екрю Изцяло памучен слинг в цвят екрю и сплитка кепър.  Слингът е изработен при използване на основна техника в тъкачеството.   Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали деца (според нивото на комфорт ..
60.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Dandy Black Autumn Rainbow      Този памучен слинг e със средна плътност и лесно боравене - материята се очупва лесно и омеква бързо. Подходящ от раждането, за начинаещи в света на слинговете, както и за напреднали.  Въпреки името си тоз..
149.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Delta Rose White - с лен    Ленът е известен, както с това, че придава стабилност, така и с качествата си за поддържане на комфортна температура през топлите дни. Този слинг се очупва лесно и омеква бързо.    Поставете бебето в сли..
133.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro La Vita Autumn Rainbow    Този памучен слинг се очупва лесно и омеква бързо, със средна плътност, подходящ от раждането.  Въпреки името си този слинг може да се използва целогодишно.   Поставете бебето в слинга и можете да се отдад..
147.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Magnetic Contra Pine - Seacell   Toзи слинг е с интересен състав с включени нишки Seacell, придаващи му здравина и усещане за богато падаща материя.  Слингът е тежък в ръката, но е проветрив и подходящ и за топли дни.    ..
147.00 лв
Модел: Yaro slings
Retro Berry Bordeaux Old-Rose   Изцяло памучен слинг в цвят бордо и мотив Retro Berry. Очупва се лесно и омеква бързо, има приятна мека текстура и е изключително здрав.    Поставете бебето в слинга и можете да се отдадете на приключенията, ко..
127.00 лв
Тъкан слинг Yaro Dots Pastel Rainbow Тъкан слинг Yaro Dots Pastel Rainbow
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro Dots Pastel Rainbow Ново попълнение в семейството на Yaro! Изцяло памучен слинг, изработен при използване на основна техника в тъкачеството.Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали деца (според нивото на комфорт на носещия). Като всеки тъкан слинг и този има нужда от ня..
127.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro La vita Black Beige Wool Bourette - с вълна и буретна коприна   Вълната е известна с терморегулационните си свойства и комфорт, a слинговете на Yaro с вълна са изключително меки и нямат нужда от очупване с носенето. Този слинг е мек и гъвкав още от първото но..
149.00 лв
Тъкан слинг Yaro Newborn Blue размер 6 Тъкан слинг Yaro Newborn Blue размер 6
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro Newborn Blue Най - новото попълнение в семейството на Yaro! Създаден специално за нуждите на новородените бебета и техните родители, които са начинаещи в бебеносенето.  Изцяло памучен слинг в син цвят. Слингът е изработен при използване на основна т..
99.00 лв
Тъкан слинг Yaro Newborn Emerald Black Тъкан слинг Yaro Newborn Emerald Black
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro Newborn Emerald BlackНай - новото попълнение в семейството на Yaro! Създаден специално за нуждите на новородените бебета и техните родители, които са начинаещи в бебеносенето. Изцяло памучен слинг, изработен при използване на основна техника в тъкачеството.Подходящ е както за малки бебета,..
106.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Newborn GreyНай - новото попълнение в семейството на Yaro! Създаден специално за нуждите на новородените бебета и техните родители, които са начинаещи в бебеносенето.  Изцяло памучен слинг в сив цвят.Слингът е изработен при използване на основна техника в тъкачеството. Подходящ е..
99.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Newborn Navy Най - новото попълнение в семейството на Yaro! Създаден специално за нуждите на новородените бебета и техните родители, които са начинаещи в бебеносенето.  Изцяло памучен слинг в сив цвят. Слингът е изработен при използване на основна т..
99.00 лв
Тъкан слинг Yaro Newborn Rose Тъкан слинг Yaro Newborn Rose
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro Newborn RoseНай - новото попълнение в семейството на Yaro! Създаден специално за нуждите на новородените бебета и техните родители, които са начинаещи в бебеносенето. Изцяло памучен слинг в розов цвят.Слингът е изработен при използване на основна техника в тъкачеството.Подходящ е както за ..
99.00 лв
Модел: Yaro slings
Yaro Polka Dot Contra Navy WhiteТози памучен слинг e със средна плътност и лесно боравене - материята се очупва лесно и омеква бързо. Подходящ от раждането, за начинаещи в света на слинговете, както и за напреднали. Въпреки името си този слинг може да се използва целогодишно, а визията му ..
106.00 лв
Тъкан слинг Yaro Stars Marbella Grad Тъкан слинг Yaro Stars Marbella Grad
По заявка
Модел: Yaro slings
Доставката ще се осъществи между 30 юни - 6 юлиYaro  Stars Marbella Grad - тъкан слингИзцяло памучен слинг, с лесна грижа - изключително подходящ за малки бебета, както и за горещите дни. Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали деца (според нивото на комфорт на носещия). Ка..
106.00 лв
Модел: Yaro slings
Доставката ще се осъществи между 30 юни - 6 юлиYaro Stars Random 01Ново попълнение в семейството на Yaro! Изцяло памучен слинг, изработен при използване на основна техника в тъкачеството.Подходящ е както за малки бебета, така и за поотраснали деца (според нивото на комфорт на носещия). Като все..
96.00 лв
Тъкан слинг Yaro Stars Spectrum Grad Tencel Тъкан слинг Yaro Stars Spectrum Grad Tencel
По заявка
Модел: Yaro slings
Yaro Stars Spectrum Grad Tencel - с памук и тенсел   Тенселът е тъкан, която се произвежда от чиста дървесна целулоза и отлично абсорбира влагат , a слинговете на Yaro  са изключително меки и нямат нужда от очупване с носенето. Този слинг е мек и гъвкав още от пър..
120.00 лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)