Меню
Кошница

Бутилка EQUA Глухарче

Бутилка EQUA Глухарче
Бутилка EQUA Глухарче
Бутилка EQUA Глухарче
ТОП По заявка
Бутилка EQUA Глухарче
Бутилка EQUA Глухарче
Бутилка EQUA Глухарче
Бутилка EQUA Глухарче
19.00 лв
  • Наличност: По заявка
  • Модел: EQUA Dandelion

Опции

Всеки ден милиони еднократни бутилки отиват на боклука.

Бутилките EQUA са предназначени за многократна употреба, с грижа към вашето здраве и природата.

 

Направени от биоразградимия материал Eastman Tritan тези бутилки са BPA-free, което означава че не съдържат увреждащ здравето и нарушаващ хормоналния баланс Бисфенол АТова е важно качество на съдовете за вода и храна, които използваме, тъй като съдържанието на Бисфенол А доказано повишава риска от алергии, хормонални нарушения, рак на гърдата и простатата.

 

EQUA са бутилки с атрактивен и свеж дизайн, леки и издържливи, с вместимост от 400ml или 600ml. Капачката е на винт и може да бъде отваряна на две нива – едното открива по-тясното гърло на бутилката, а другото широк отвор, от който може да предложите на своето дете да пие като от чаша, както и улеснява измиването на бутилката.

 

Тези бутилки са екологично и хитро решение за да останете хидратирани по всяко време без да се налага покупка на нови и нови еднократни разфасовки вода, когато сте на път. Където и да се намирате, красивият им дизайн ще хваща окото ви, като ви подсеща да отпивате редовно, както и да предлагате течности на малкото човече.

 

Устойчиви на температура до 100 C, могат да се мият в миялна машина.

Вместимост: 400мл и 600мл

 

EQUA дарява 10% от нетната печалба на организации, в подкрепа на екологията. 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.