Меню
Кошница

Пелени / одеалца

Пелени / одеалца
Пелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.
Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява приятно усещане.
 
След като се превърнаха в хит и дори обект на колекционерска страст в САЩ тези пелени вече гостуват и у нас!
 
  • Многостранна употреба - като пелена, предпазване от слънцето, завивка през лятото, за повиване или покриване на неподходящи за бебето повърхности
  • Поради усещането на нежност и мекота към деликатната кожа тази пелена е предпочитана за най-малките, но размерът и позволява употребата и с по-големи деца
  • Щедър размер: 120см x 120см
  • Естествена материя: 100% бамбук
 
Модел: TULA
Пелена Tula Emulsion Blooming - бялоПелена със структура на звезди от модел Tula Emulsion BloomingПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Много..
48.00 лв
Модел: TULA
Одеалце Tula Galaxy - цикламеноЦикламено одеалце с щампа на звезди от модел Tula GalaxyОдеалцата на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Материята е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристи..
47.00 лв
Модел: TULA
Пелена Tula Hipster - гранитПелена с ромбове от модел Tula HipsterПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Многостранна употреба - като пелена, предп..
48.00 лв
Модел: TULA
Пелена Tula Juicy - зеленоПелена с щампа на плодове от модел Tula JuicyПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Многостранна употреба - като пелена, ..
48.00 лв
Модел: TULA
Пелена Tula Hipster - коралПелена с щампа на плодове от модел Tula JuicyПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Многостранна употреба - като пелена,..
48.00 лв
Модел: TULA
Пелена Tula Just Chillin - зеленоПелена с щампа на очила от модел Tula Just ChillinПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Многостранна употреба - к..
48.00 лв
Модел: TULA
Пелена Tula Little GamerПелена с роботи от модел Tula Little GamerПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Многостранна употреба - като пелена, предп..
48.00 лв
Модел: TULA
Одеалце Tula Naida - бялоОдеалце / пелена със структура на мехурчета от модел Tula NaidaПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристик..
48.00 лв
Модел: TULA
Пелена Tula Paper Planes Пелена със самолети от модел Tula Paper PlanesПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Многостранна употреба - като пел..
48.00 лв
Модел: TULA
Одеалце Tula Plus Mint - ментовоОдеалце / пелена със структура на плюсовеПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: Многостранна употреба - като пелена..
48.00 лв
Модел: TULA
Одеалце Tula Prance - лилавоЦикламено одеалце с щампа на звезди от модел Tula PranceОдеалцата на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Материята е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики:..
48.00 лв
Модел: TULA
Одеалце Tula Secret Garden - корал Одеалце в цвят корал с щампа на цветя от модел Tula Secret GardenОдеалцата на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Материята е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  ..
48.00 лв
Модел: TULA
Пелена Tula Skyline - триъгълнициПелена с триъгълници от модел Tula SkylineПелените на Тула са известни с невероятната си мекота и въздушност.Пелената е лека и много мека, материята пада богато и дарява усещане за прохлада през лятото  Характеристики: ..
48.00 лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)