Меню
Кошница

Консултации

Рошаво е основано от първия в България сертифициран консултант по бебеносене - Мирослава Филипова.
 
Свържете се с нас ако желаете подробна информация на тема носене на бебето - убедени сме в ползите от употреба на слинг и ергономична раница и ще Ви съдействаме да подберете подходящото за Вас и Вашето бебе ергономично пособие за да сте щастливи с избора си.
 
Продуктите за носене на бебе, които предлагаме, са селекция, одобрена от нас и нашето семейство. Ползвали сме или имаме близки наблюдения при употребата на всеки един от тях. 
 
Смятаме, че предлаганите от нас продукти ще ви улеснят в ежедневието с бебе, а и ще позволят на семейството ви да функционира в по-голяма степен 'както преди' - заедно с бебето. Ние ще Ви помогнем да бъдете свободни заедно!
 
Консултация до 45 минути при закупуване на носилка (с изключение на раници и слингове на промоция) е безплатна. Консултация без покупка, консултация за наем на носилка се заплаща на цена от 30 лв за всеки започнати 45 минути съгласно общите условия. Консултация със собствена носилка се заплаща на цена от 30 лева и е с продължителност не повече от 45 минути.