Меню
Кошница

Кехлибарено герданче - мляко и мед

Кехлибарено герданче - мляко и мед
Кехлибарено герданче - мляко и мед
ТОП Изчерпан
Кехлибарено герданче - мляко и мед
Кехлибарено герданче - мляко и мед
Кехлибарено герданче - мляко и мед
29.00 лв
  • Наличност: Изчерпан
  • Модел: Amberlino milk an honey TN35

Бебешко герданче от суров кехлибар 

 

Нежно бебешко герданче  от суров нетретиран, необработван кехлибар със заоблени мъниста в млечен и меден цвят,  дължина: 31-32 см
Закопчалка: винт
 

Начин на действие:

Традиционно герданче от неполиран, суров кехлибар за успокояване на силните болки при никене на зъбките. Отделяните от кехлибара естествени смоли успoкояват, обезболяват и помагат при простудни заболявания, никнене на зъби, висoкa  температура, болки в гърлото, астма, ендокринни нарушения. 

Кехлибар до кожата на детето може да подсили имунитета му, създава благоприятно електромагнитно поле и пази децата от източници, които го нарушават – излъчване на уредите, моб. Телефони, компютри, телевизори  и др.  Подобрява съня, тонизира организма, подкрепя умственото и физическото развитие на детето.

Безопасност: Всички герданчета са със система за сигурност – всяко мънисто е стопирано с тройно възелче, закопчалката е  пластмасов клипс  - нежна и комфортна и в същото време безопасна. Не е предназначено за дъвчене и чесане на зъбки, поради риск от отхапване на парченца и задавяне. Носи се под дрешките в контакт с кожата.

 

Изработка: Мънистата са леки, заоблени, натурални. Герданчето е изключително леко и приятно за носене, от специално селектирани мъниста. Изцяло ръчна изработка по традиционна литовска технология изпитана във времето.

Грижа: Можете периодично да поставяте герданчетата в купа с морска сол за енергийно пречистване на материала. Кристалите на морската сол отнемат информацията от кехлибара и осигуряват чисто енергийно поле.

Материал: 100% натурален Балтийски кехлибар, произход- Литва

Вносител: Амберлино, България

 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър