Меню
Кошница

Слингове Caboo

Слингове Caboo
Единственият по рода си слинг Caboo е удобен и лесен за използване, както за новороденото ви, така и за малчуганите, по всяко време, навсякъде и както решите да го използвате.
 
Удобен и на закрито – ще ви позволи да прекарвате деня си по старому, като в същото време осигурява нужното спокойствие на детето.
 
Слингът Caboo е изработен от 98% органичен памук и 2% полиестер.

 

Модел: Close Модел: Слинг Caboo + Cotton blend - Burgundy
Слинг Caboo + Cotton blend   Caboo (жаргонната дума за „да бъдеш близък с някого") е новото име на слинга на Close. Единственият по рода си слинг Caboo е удобен и лесен за използване, облича се като блуза и вече е с нови подобрения: Функционалности: Предвиден е за бе..
159.00 лв
Модел: Close Модел: Слинг Caboo + Organic Cotton blend - Sage
Слинг Caboo +  Organic Cotton blend   Caboo (жаргонната дума за „да бъдеш близък с някого") е новото име на слинга на Close. Единственият по рода си слинг Caboo е удобен и лесен за използване, облича се като блуза и вече е с нови подобрения: Функционалности: Пре..
169.00 лв
Слинг Caboo Lite - под наем
По заявка
Модел: Close Модел: Слинг Caboo Lite - под наем
Цената е за наемане на този модел носилка за период от 1 седмица, разцветката е произволна. Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента.Ако след наемане решите да закупите този или друг модел ергономична носилка ще получите отстъпка - 50% от стойността на наема. Предложението за отстъп..
20.00 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)