Меню
Кошница

Колички под наем

Колички под наем
Количка Ergobaby Metro+ Под наем Количка Ergobaby Metro+ Под наем
Очаква се
Модел: ErgoBaby
Цената е за наемане е за период от 2 седмици, разцветката е произволна.Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента.Ако след наемане решите да закупите количка Ergobaby Metro+ ще получите отстъпка - 50% от стойността на наема.Предложението за отстъпка е валидно до 7 дни след връщането на к..
40.00 лв
Количка Ergobaby Metro 2020 Под наем Количка Ergobaby Metro 2020 Под наем
ТОП Очаква се
Модел: ErgoBaby
Цената е за наемане е за период от 2 седмици, разцветката е произволна.Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента.Количката Metro 2020 на Ergobaby комбинира градската свобода и ергономичния комфорт.Ултра лека и компактна, тази  количка може да се използва от първ..
40.00 лв
Модел: ErgoBaby
Цената е за наемане е за период от 2 седмици, разцветката е произволна.Двупосочните куриерски разходи са за сметка на клиента.Ако след наемане решите да закупите количка Ergobaby Matro ще получите отстъпка - 50% от стойността на наема.Предложението за отстъпка е валидно до 3 дни след връщането на ра..
20.00 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.