Меню
Кошница

Втора любов

Представяме Ви употребявани с много обич ергономични раници, слингове и пелени - в запазено състояние.

Качествените носилки обикновено издържат употреба с повече от едно дете, когато се отнасяме към тях с грижа. 

Нашата кауза е удобно и правилно носени бебета и активни родители, за които носенето носи облекчение и удовлетворение. Смятаме, че качествена, сертифицирана носилка е по-добрият избор, макар и употребявана. 

Рошаво ЕООД е посредник при предлагането на продукти в тази категория -раниците, слинговете и пелените са собственост на наши клиенти или други частни лица, които носят отговорност за своята коректност. Описанията на продуктите са предоставени от тях. 

Рошаво ЕООД не носи отговорност за предлаганите от трети лица продукти. 

Гранционните условия не важат за носилки или пелени Втора Любов. 

Ако желаете да се разделите с Ваша ергономична носилка (раница, слинг, мей тай) може да се свържете с нас. По наша преценка можем да изкупим Вашата носилка обратно, да Ви предложим кредит за този онлайн магазин (чиято стойност е по-висока от изплащане в брой) или да публикуваме раницата/слинга в категория Втора любов, действайки като посредник. 

 

Модел: Integra Baby
Eргономична раница от тъкан слинг плат Integra wrap conversion - Baie Rainbow penguins size 2Нова, върната от клиент на Рошаво. С две малки изтеглени нишки в друг цвят, които не оказват влияние върху функционалността и сигурността на ергономичната раница.      За раницата:..
196.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Рошаво използва бисквитки за Ваше улеснение и удобство. Повече информация за бисквитките може да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.