Меню
Кошница

TULA Toddler

TULA Toddler

Ергономичната раница Tula Toddler е отлична носилка, с която можете да носите отраснало дете (от около 11кг или 18 месеца), удобна дори до 4 годишна възраст и нагоре. Широката седалка и допълнителната подплата в зоната на крачетата осигуряват удобно носене на детето без крачетата му да висят или да се притиска кръвообръщението поради отесняла седалка. Версията Tula Toddler е съобразена за комфортно носене на отрасналите деца, седалката е достатъчно широка за да обхване крачетата им до сгъвката зад колената.Ергономичните раници Tula се изработват ръчно в собствена фабрика в Полша и Мексико.

Модел: TULA
Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете  Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и деца от 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно дете Допълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре подпл..
293.00 лв
Ергономична раница TULA toddler - Coast Syrena Sky Ергономична раница TULA toddler - Coast Syrena Sky
По заявка
Модел: TULA
Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и децаот 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно детеДопълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре подплатени презрамки за комфорт на носещияРегулируем..
293.00 лв
Модел: TULA
Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете  Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и деца от 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно дете Допълнителна подплата в зоната на бебешките крачета за екстра удобство и добре ..
293.00 лв
Ергономична раница TULA toddler -Cityscape
По заявка
Модел: TULA
Раницата TULA - Free-to-grow-Cityscape може да бъде видяна в шоурума на Рошаво! Обадете ни се!Ергономична раница TULA Toddler – за носене на дете Носене отпред и на гръб за по-големи бебета и деца от 11 кг (или 18месеца) до 4+ годишно дете ..
293.00 лв
Модел: TULA
Лумбална опора TULAЕкстри и функционалности:Осигурява максимален комфорт при продължително бебеносенеВисококачествен 100% памук, Öko-Tex Standard 100 сертификатПроизведена в Полша, Мексико или ИндияМашинно пранеРазмери - ширина 17.8 см; височина 11.4 смСъвместима с всички модели ергономични раници п..
26.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)